1xbet bonus

Adam5811 March 30, 2016

Cea de-a 60-a minută a celui de-al doilea Betano meci dintre Ceske Budejovice și Znojmo a fost difuzată, iar echipa vizitatoare a reușit cu bine 2: 0. Atunci faultul Moravienilor a venit puțin înainte de a 16-a. Un pilot experimentat de 35 de ani al echipei gazdă, Petr Benát, a împins balonul cu cincisprezece ani mai tânăr, Filip Vaněk, iar fundașul extrem, cu piciorul stâng, la împușcat pe jucătorul din fața lui, iar Betano pariuri mingea a căzut la stâlp. adversarul, candidatul pentru progresie, egalizează la 2: 2. Acest obiectiv a fost mult mai mult pentru tânărul jucător. “A fost primul în fotbalul profesionist și în echipa A din Dynamo”, zâmbește Filip Vaněk, un localnic din Tábor.

În toamnă și primăvară, jucătorul a lovit liga junior. A fost prima dată în echipa A.El a fost foarte multumit de lovitura lui. “Și am făcut-o pe terenul de acasă, în fața întregii familii, ceea ce mă încurajează să joc”, explică Vaněk. El a trebuit să spună Betano despre oportunitatea de a trage, pentru că această situație standard nu a fost repetată. “I-am spus lui Beny inainte de meci daca mingea ma va lovi, incerc sa o ard”, a spus Vaněk. Un jucator experimentat a fost de acord si echipa ar putea sa se bucure. Lucky a fost Vaněk, iar Jan Šimák nu mai era pe teren și juca marea majoritate a situațiilor standard din Dynamo Betano pe jumătate din adversar și coechipierii nu renunță la minge. – Probabil a jucat și el un rol, spuse el cu un zâmbet.A intrat în grup la sfârșitul toamnei, când antrenorul David Horejš a luat echipa, iar la vârsta lui tânăr, Vaňka îl cunoștea bine. Și pentru că tânărul care a participat la a doua ligă după un minut a prins, a început și în componența sa partea de primăvară a competiției împotriva Třinec.

spectacolele mele au coborât Betano puțin și am renunțat la această linie “, a amintit el. Dar acum sa întors. A jucat ultimele trei meciuri în poziția sa stângă și acum a marcat și un gol. “Vreau să țin pasul și să arăt că antrenorii pot conta pe mine”, își arată planurile pentru Betano ultimele trei meciuri ale acestui an. într-un cadru mai larg.În aprilie a jucat un meci amical cu Slovacia pentru ea și acum este înlocuitor la turneul internațional din Toulon, Franța, care începe Betano astăzi și se desfășoară până la sfârșitul lunii mai.